Politic

(foto) Guvernul Republicii Moldova s-a întrunit astăzi în ședință de lucru în raionul Drochia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Pavel Filip, împreună cu colegii din cabinetul de miniștri efectuează astăzi o vizită de lucru în raionul Drochia. Vizita are loc în contextul ședințelor Executivului în raioanele țării. Inițiativă anunțată în cadrul unui briefing susținut de PDM pentru a afla din prima sursă despre problemele oamenilor și pentru a găsi împreună soluții la acestea.

„Am ajuns astăzi cu toți colegii tocmai la nord, la Drochia, „capitala dulce” a țării”, a scris Pavel Filip, referindu-se la faptul că Drochia este „patria” zahărului moldovenesc. Șeful guvernului spune că speră la o întâlnire cel puțin la fel de dulce cu oamenii din localități.

Pavel Filip scrie că este gata împreună cu colegii săi miniștri să asculte și problemele cetățenilor, care ar fi „sarea și piperul” activității guvernamentale. „Să avem o vizită productivă” a conchis prim-ministrul în mesajul său de pe Facebook.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova efectuează ședințe de lucru în raioanele țării. Acest lucru se face pentru a afla din prima sursă despre problemele oamenilor din localitățile țării și de a găsi împreună modalități de soluționare a acestora.

loading...

Comments are closed.