Politic

(foto) Iată câți oameni au mai rămas la manifestația politică a celor din PAS cu DA după plimbarea prin oraș

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase și Maia Sandu au apelat astăzi la o tactică folosită anterior de așa-numită alianță NUD (Năstase-Usatîi-Dodon). Binomul politic PAS cu DA fiind în criză de idei, au hotărât să plimbe oamenii pe bulevardul Ștefan cel Mare, până la Universitatea de Medicină și înapoi până la monumentul marelui Domnitor.

Această plimbare politică a rărit considerabil, însă, numărul celor prezenți la manifestația politică a PAS cu DA. După cum se vede și din poza realizată cu drona la ora 17:00, în fața monumentului lui Ștefan cel Mare au revenit doar aproximativ 3000 de oameni.

Plimbarea politică amintește de manifestațiile politice anterioare, organizate de Andrei Năstase, Igor Dodon și Renato Usatîi, când la fel la un moment dat au ales să plimbe oamenii aduși la Chișinău prin oraș.

nud, nastase dodon usatii, psrm pn ppda, platforma da, proteste chisinauMai mulți experți afirmă că partidele politice de fapt încearcă să se lanseze în campania electorală, dovadă este atacul oponenților politici și insistența asupra calităților politice a propriilor partide politice, dar și calitățile personale a liderilor acestora. Politologii afirmă că aceasta este o tehnică folosită deseori în campaniile electorale pentru atragerea electoratului de o parte și îndepărtarea acestuia din partea unui alt partid politic.

loading...

Comments are closed.