Alte știri

FOTO // Iată cum arată iubita președintelui Lukasenko. Are doar 22 de ani și recent a devenit parlamentar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fosta Miss Belarus, Maria Vasilevici, a devenit cel mai tanar parlamentar din Belarus. Ea are 22 de ani si este cu 43 de ani mai tanara decat iubitul ei, Alexander Lukasenko (65 de ani), supranumit „ultimul dictator din Europa”, anunta click.ro.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ea a reusit sa ii atraga atentia presedintelui belarus Alexander Lukasenko, de 65 de ani, care s-a ocupat personal de cariera ei. Recent, Maria Vasilevici, despre care lumea vorbeste ca ar fi chiar iubita presedintelui, a reusit sa castige un scaun de parlamentar in alegerile care au avut loc la 17 noiembrie.

Conform statisticilor, tanara este cel mai tanar parlamentar din istoria tarii si este prima castigatoare a unui titlu de Miss care in anul urmator reuseste sa faca un salt urias in viata politica.

In mod socant, partidul presedintelui Lukasenko din care face parte Maria i-a permis acesteia sa aiba o pozitie ferma in sustinerea drepturilor minoritatilor sexuale din Belarus. Asta in conditiile in care aceasta problema este extrem de sensibila in Belarus. Ea a obtinut la alegerile din 17 noiembrie un mandat in Parlamentul tarii. Nu si-a facut campanie electorala si nici nu s-a intalnit cu alegatorii. Absolventa a Universita Economice de Stat din Minsk, Maria Vasilevici a fost decorata cu medalia de stat pentru contributii „semnificative“ in domeniul cultural. Cei 110 deputati alesi in cel mai recent scrutin legislativ din Belarus fac parte din partide care sustin regimul Lukasenko.

Sursa foto: thesun.co.uk, thetimes.co.uk, click.ro

Sursa: click.ro
loading...

Comments are closed.