(foto) Iată unde a fost surprins Andrei Năstase imediat după ce a auzit mesajul lui Vlad Plahotniuc

Andrei Năstase, Platforma DA, PPDA, ACUM, ȘOR, PARTIDUL ȘOR, Ilan Șor, Victor Țopa, Țopa, politica din moldova

Briefingul de presă organizat de către Partidul Democrat, la care Vlad Plahotniuc a oferit garanții tuturor că e în regulă și starea sa de sănătate este una bună, l-a surprins pe Andrie Năstase la aeroport, pozele de la fața locului au fost postate de către bloggerul Eugeniu Luchianiuc, într-un articol numit “Frankfurterul Andrei urlă prin aeroport”. 

Luchianiuc scris că Andrei Năstase avea în gând să plece la Frankfurt, unde este rezident nașul său de cununie, oligarhul fugar Victor Țopa. “Sărmanul are astăzi o zi grea. Plahotniuc i-a stricat sfârșitul de săptămână” scrie bloggerul în articolul său.

Într-o poză din articol, Năstase apare lângă un magazin de parfumerie. Luchianiuc scrie că Năstase deși a avut șansa să îi ia un cadou soției sale, nu a făcut-o, mai mult de atât, acesta a menționat că liderul Platformei DA preferă să cumpere cadouri atunci când vine în Moldova, însă nu a spus cui de obice cumpără suvenire co-președintele blocului ACUM.

Eugen Luchianiuc i-a urat drum bun lui Năstase și a mai adăugat că toți îl așteaptă să revină, pentru a vedea dacă este gata să cedeze funcția de președinte al Parlamentului de dragul unei alianțe cu PSRM.

În cadrul aceluiași articol, bloggerul a venit cu un sfat către politician, l-a îndemnat să nu mai urle la telefon într-un loc public, precum este aeroportul, că pierde electoratul pe care și așa este foarte greu să îl mențină.

De menționat este faptul că anterior, presa a scris că Năstase merge la Franfurt la nașul său de cununie, oligarhul Victor Țopa, pentru instrucțiuni.

Andrei Năstase, Victor Țopa, Țopa, interlopul Țopa, finantatorii Platformei DA, cine finanteaza PAS, finantatorii Jurnal TV, cine sta in spatele lui Nastase, oligarhii Topa, Nastase, AIR Moldova, cazul AIR Moldova, atac raider, Platforma DA, blocul ACUM, Plahotniuc le-a raspuns celor de la Jurnal TV

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share