(foto) Ilan Șor, așa cum a promis, a început modernizarea satelor din circumscripția sa

Partidul Politic ”ȘOR” a trecut la implementarea promisiunilor făcute în campania electorală. Locuitorii din satul Breanova, raionul Orhei, se vor putea bucura în scurt timp de iluminare stradală.

Aici muncitorii vor întinde aproximativ 12 km de cablu, 250 de corpuri de iluminat LED și panouri de automatizare noi. Lucrările vor fi efectuate inclusiv cu ajutorul a două autoturnuri.

Startul lucrărilor a fost dat de deputații aleși pe circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19, Ilan Șor și Marina Tauber. Cei doi au promis anterior că acolo unde va învinge Partidul ”ȘOR” în alegeri, vor avea loc transformări majore de infrastructură la fel ca în municipiului Orhei și comuna Jora de Mijloc.

Președintele Partidului Politic “ȘOR”, Ilan ȘOR, a declarat că formațiunea pe care o conduce demonstrează pentru a câta oară că muncește în beneficiul cetățenilor și nu face politică ca restul partidelor. De asemenea, el a subliniat că satul Breanova este prima localitate în care Partidul ȘOR începe să îndeplinească promisiunile făcute după alegerile din 24 februarie, dar urmează și alte localități din circumscripția 18 și 19. “Așa cum am declarat în campania electorală, acolo unde vom câștiga, acolo vom implementa proiecte ca în Orhei”, a reamintit Ilan Șor.

La rândul său, vicepreședintele Partidului politic “ȘOR”, Marina Tauber, a declarat că proiectul început în satul Breanova demonstrează respectul față de cetățeni.  “Vom realiza proiecte de iluminare stradală și nu doar de iluminare în toate satele din circumscripțiile 18 și 19 ”, a punctat Marina Tauber.

În urma scrutinului din 24 februarie, Ilan Șor și Marina Tauber au câștigat alegerile din circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19. Cei doi au promis că după victorie vor realiza schimbări majore de infrastructură în localitățile din cele două circumscripții. Printre acestea se numără reparația drumurilor, iluminarea stradală, implementarea proiectului “Capitalul matern”, reparația școlilor, a grădinițelor, dar și deschiderea punctelor medicale, a farmaciilor și magazinelor sociale în fiecare localitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share