FOTO // Ilan Șor și echipa sa au dăruit un pătuț, haine și tot ce este necesar pentru prima perioadă copilului din Ungheni, născut în ambulanță

Ilan Șor și echipa sa au ajutat la cumpărarea celor mai necesare lucruri pentru un bebeluș născut în timpul unei furtuni de zăpadă, într-o ambulanță în drum spre spital.

“Drumurile erau blocate, nu puteai miza pe ajutor. Uneori, se pare că cei care ar trebui să ajute se uită în altă parte. Politicieni, birocrați… Dar există un lucru pe care nimeni nu ar trebui să îl uite: suntem ființe umane și ar trebui să ne ajutăm unii pe alții”, a scris Ilan Șor pe canalul său Telegram.

Potrivit acestuia, el și colegii săi au decis să o susțină pe femeia aflată într-o situație de viață dificilă.

“Am cumpărat pentru nou-născut un pătuț, haine și tot ce este necesar pentru prima perioadă, astfel încât bebelușul să crească sănătos și fericit. Dacă poți face magie, de ce să eviți?”, a declarat Ilan Șor.

Povestea a avut loc în satul Năpădeni, raionul Ungheni. Atunci când o femeie a intrat în travaliu, drumurile s-au dovedit a fi blocate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Să ajungă la centrul medical nu au reușit, iar echipajul ambulanței a primit nașterea în mașină. Mama și copilul sunt bine.

Total
0
Shares
Total
0
Share