Alte știri

(Foto) În China s-a lansat un concurs de frumusețe neobișnuit: „Cea mai păroasă fată”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Modă nouă – În China, fetele au decis să organizeze un concurs neobișnuit de frumusețe, principalele criterii de selecție în care sunt părul de pe picioare, mâini sau axile. Inițiatorul acestui eveniment ciudat a fost celebra bloggeriță, Shen Dian Tong Ji Ling, cu o audiență de peste 10 milioane de persoane.

Flash mobul a fost sprijinit de sute de fete. Cu fotografii ale participanților sau, mai degrabă, ale unor părți ale corpului lor, puteți vedea mai jos. Rețelele sociale chineze s-au umplut cu fotografii ale picioarelor păroase ale femeilor. Se pare că în acest fel fetele își demonstrează dragostea pentru ele înșiși și se opun stereotipurilor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La acest concurs participă în principal feministele. Din fericire sau din păcate, concursul se desfășoară numai în interiorul rețelei sociale locale Weibo în format flashmob. Cu toate acestea, potrivit bloggeriței chieneze câștigătorii nu numai că vor câștiga încrederea în sine și că nu vor mai fi rușinați de păr, ci și premiile simbolice – 88 de yuani fiecare, 66 și 55 de yuani (aproximativ 220, 170 și respectiv 140 de lei).

Pentru a concura pentru titlul „Miss Hairiness”, fetele postează poza cu hashtag #GirlsBodyhairCompetition sau # 女生 汗毛 大赛. Bloggerița spune că ideea de a organiza un astfel de flash mob i-a venit atunci când una din abonatele sale i-a trimis o fotografie cu picioarele păroase și sa plâns de creșterea vegetației pe corpul ei.

Image result for Shen Dian Tong Ji Ling

loading...

Comments are closed.