Actualitate

FOTO // În Moldova a demarat un proiect UNIC în lume. Parcul PACE, în memoria celor care au fost doborâți de Covid 19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc, liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), precum și colegii săi din formațiune, împreună cu societatea care s-a consolidat exemplar la apelul inițiatorilor, au plantat pe 10 aprilie PARCUL PACE, format din 4111 copaci de tei.

Este o acțiune unică în lume, organizată în memoria celor care au fost doborâți de COVID 19.

Fiecare dintre cei prezenți la eveniment au plantat în acel parc copacul cu numele omului drag decedat, deoarece „viața este mai puternică decât un virus!”

Potrivit lui Gheorghe Cavcaliuc,  parcul PACE va avea și o alee consacrată lucrătorilor medicali care au pierdut lupta cu cumplitul virus.

„Împreună putem reuși multe, împreună este mai ușor să facem schimbarea în țara noastră”, a scris liderul PACE pe pagina sa de Facebook.

PACE a făcut primul pas încrezător împreună cu familia sa și societatea care sa consolidat exemplar la apelul inițiatorilor și au creat parcul PACE, un proiect fără precedent în Europa și în întreaga lume.

„Am plantat în or. Sîngera din mun. Chișinău 4111 pomi în memoria tuturor moldovenilor care au decedat în Republica Moldova din cauza COVID 19. În acest loc deosebit, am făcut și aleea medicilor, a lucrătorilor medicali, eroii zilelor noastre care au murit în luptă cu nemilosul virus”, mai menționat Gheorghe Cavcaliuc.

Acolo, va dăinui pentru decenii prin acești pomi deosebiți, memoria sfântă a oamenilor pe care ia omorât virusul.

Menționăm că acesta este doar unul dintre proiectele  unice pe care le-a adus și implementat în Republica Moldova Gheorghe Cavcaliuc, care este și cel mai tânăr președinte de partid din țara noastră și este cunoscut pentru o deschidere deosebită pentru schimbare spre tot ce-i nou și inovativ.

loading...

Comments are closed.