Social

FOTO // În parcul UTM vor fi instalate câteva antene uriașe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu suportul MoldATSA, сurând în Parcul UTM, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu alte bijuterii decât cele care deja au fost îndrăgite, transmite conducerea instituției.

Potrivit lui Dinu Țurcanu, prorector informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare al UTM, în campusul UTM va fi instalat un detector de direcție radio, un radar de supraveghere a aerodromurilor, un radar de supraveghere monopulse, dar și alte echipamente care au funcționat de-a lungul timpului în cadrul Întreprinderii de Stat pentru Utilizarea Spaţiului Aerian şi Deservirea Traficului Aerian.

”Cu această ocazie aduc mulțumiri, dlui Veaceslav Slavin, Director al Centrului de Cercetare și Implementare „Etalon”, care împreună cu echipa au muncit la restaurarea acestor lucruri, dar și Direcției Tehnice, în persoana dlui Dorin Trofimciuc, care acordă suport necondiționat pentru transformările și modernizările ce au loc la UTM!”, transmite Țurcanu.

Antenele au destinație muzeală și nu vor fi puse în funcțiune. Pentru vizitatori, fiecare obiect va avea și câte o tablă cu descriere.

loading...

Comments are closed.