FOTO // În perioada ianuarie-aprilie 2024, echipa lui Ilan Șor a asigurat cu lemne de foc cetățenii din 30 de raioane

Echipa lui Ilan Șor a demonstrat încă o dată că ajută cetățenii Republicii Moldova în momentele dificile, oferind sprijin masiv persoanelor social-vulnerabile, care au solicitat ajutor. Având în vedere situația complicată în care s-a pomenit țara, din cauza creșterii prețurilor și a dificultăților în asigurare a produselor de bază a populației, echipa lui Ilan Șor a răspuns prompt la solicitările cetățenilor.

Oamenii au nevoie de lemne pe parcursul anului întreg – să încălzească locuința, baia, să gătească mâncarea. În perioada ianuarie – aprilie 2024, echipa lui Ilan Șor a asigurat cu lemne de foc cetățenii din 30 de raioane ale Republicii Moldova, printre care se numără Cahul, Basarabeasca, Cantemir, Cimișlia, Ungheni, Călărași, Fălești, Telenești, Șoldănești, Soroca, Rezina, Florești, Glodeni, Briceni, Rîșcani, Edineț, Ialoveni, Căușeni, Leova, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Strășeni, Nisporeni, Hîncești, Criuleni, Dubăsari, Sîngerei, Drochia, Ocnița și Dondușeni. Familiile cu mulți copii primesc câte 2 cuburi de lemne, pensionarii și invalizii – câte un cub. Din ianuarie până în aprilie 2024, la biroul de audiență au fost depuse 120 de cereri, dintre care 150 au fost deja îndeplinite. Încă 15 vor fi realizate în timpul apropiat!

Filantropul și politicianul Ilan Șor a declarat că nu a putut rămâne indiferent la problemele oamenilor, și a decis să le întindă o mână de ajutor, având în vedere faptul că actuala guvernare PAS nu are grijă de soarta cetățenilor, care necesită ajutor.

“Ca lider politic și om de afaceri, consider că este datoria noastră să fim alături de cetățenii noștri în momentele dificile. Prin inițiativa de a asigura cu lemne de foc, încercăm să aducem un strop de căldură și speranță în viețile oamenilor, care se confruntă cu dificultăți”, a spus liderul blocului politic “Victorie”.

Oamenii, care au beneficiat de ajutor, spun că gestul generos al echipei lui Ilan Șor arată că există lideri politici preocupați de binele comunității și că sunt dispuși să acorde ajutor acolo unde este cel mai mare nevoie.

Maria, locuitoare a unui sat: “Sunt foarte recunoscătoare echipei lui Ilan Șor pentru sprijinul acordat. Fără aceste lemne de foc, nu știu cum am fi reușit să ne încălzim în această iarnă grea.”

Ion, pensionar: “Este o mare bucurie să știu că mai există oameni care se gândesc la noi, cei mai vulnerabili. Mulțumesc echipei lui Ilan Șor pentru ajutorul acordat.”

Ana, mamă a trei copii: “Cu toții știm cât de greu este să crești copii în condiții precare. Gestul echipei lui Ilan Șor de a ne oferi lemne de foc este cu adevărat impresionant și de neprețuit.”

Vasile, locuitor dintr-un sat din raionul Căușeni: “Această inițiativă vine într-un moment critic pentru comunitatea noastră. Suntem foarte recunoscători echipei lui Ilan Șor pentru sprijinul acordat.”

Elena, persoană cu dizabilități: “Este emoționant să vezi că există lideri politici care se implică cu adevărat în rezolvarea problemelor reale ale oamenilor. Mulțumesc lui Ilan Șor și echipei sale.”

În total, au fost distribuite 139 de metri cubi de lemne de foc persoanelor aflate în situații dificile.

Total
0
Shares
Total
0
Share