Social

(foto) În timp ce pensionarii donează câte 200 de lei pentru TV8, Natalia Morari petrece vacanța pe o plajă luxoasă din Grecia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Natalia Morari care cerea bani din partea cetățenilor din Republica Moldova pentru a întreține televiziunea care îi aparține pe hârtie a mers să se odihnească pe una din cele mai luxoase plaje din Grecia.

Anunțând că nu are bani pentru continuarea activității televiziunii TV8, Morari a chemat cetățenii să doneze bani pentru televiziunea lor prezentând drept exemplu o bătrână care a donat 200 de lei din pensia sa pentru a ajuta televiziunea.

Cum s-a aflat, după ce Morari și-a alungat angajații într-un concediu forțat până în septembrie, aceasta a plecat la odihnă pe insula grecească Santorini. Pentru a nu afișa acest lucru la toți, Morari nu a postat pe instagram pozele. În schimb le-a postat în stories pentru prietenii și abonații săi. În fotografii, jurnalista apare pe fundalul unui peisaj frumos grecesc.

Aceasta ispravă a jurnalistei l-a înfuriat pe bloggerul Anatolie Chirilov care într-un articol a dissecretizat-o pe Morari. „În loc ca să investească în propriile familii, în apropiații lor, telespectatorii naivi donează banii Nataliei Morari. Oare nu o mustră conștiința când ia 200 de lei de la o băbuță?” scrie bloggerul.nat

Santorini este considerat unul din cele mai luxoase plaje din Grecia. Prețul unei zile de odihnă pe această insulă ajunge până la 35 de mii de lei. Pe aceeași insulă și-a făcut nunta cunoscutul model Xenia Deli care s-a măritat cu un miliardar egiptean.

loading...

Comments are closed.