Politic

(Foto) Încă 3 străzi au fost reparate la Florești, în cadrul programului Drumuri Bune, anunță Eugeniu Nichiforciuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă trei străzi au fost reparate la Florești în cadrul programului Drumuri Bune. Despre acest lucru a anunțat ieri deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc.

„Este vorba despre o porțiune importantă din strada Ion Creangă. Aceasta unește școala primară, Licerul Teoretic ”Miron Costin” și Casa Comunitară din localitate. Au devenit istorie și gropile de pe străzile Nicolae Testemițanu și Constantin Stamati. Noile trasee, în special segmentul ce trece prin preajma unui bloc cu 60 de apartamente, au fost testate de copii, iar asfaltul proaspăt este bun și pentru bicicliști, și pentru mame cu cărucioare”, a declarat Nichiforciuc.

Deputatul a mai spus că PDM se ține de promisiuni și, în următoarele săptâmâni, noi străzi vor intra în reparație. „Fapte, nu vorbe!”, a adăugat el.

Proiectul Drumuri bune pentru Moldova-2 presupune construcția a 2600 km de drum pe parcursul anului 2019. Acest proiect guvernamental a fost lansat anul trecut de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, când în satele din Moldova s-au reparat 1600 km de asfalt. De menționat că de la independență încoace, nici într-un an nu s-au renovat atât de mulți kilometri de drum în țara noastră. Totuși, acest proiect implementat de Guvernul Filip a fost criticat la greu de către partidele PAS și Platforma DA.

loading...

Comments are closed.