Externe

(foto) Incendiar! Așa arată cea mai sexy bunică din lume, nu o să îți vină să crezi ce vârstă are

Pinterest LinkedIn Tumblr

În vârstă de 40 de ani, Alice Vasques din California SUA, îi pune pe jar pe mulți internauți prin pozele sale sexy. Iar vestea că aceasta a împlinit deja această vârstă, i-a mirat și mai mulți pe fanii ei. Ellis arată ca la 20 de ani, deși este deja bunică.

Bunica în vârstă de 40 de ani, care educă deja 3 nepoți, a decis să își sărbătorească în mod deosebit ziua de naștere. Alice a născut primul copil la vârsta de 16 ani, deci, a petrecut tinerețea educându-și copila și încercând să supraviețuiască. Acum, copii ei au crescut, și aceasta are timp pentru propriile hobby-uri.

De ziua sa, femeia a mers în Las Vegas, unde a organizat o petrecere la bazin, a mers la cele mai cunoscute cluburi de noapte împreună cu fiica sa Kylie, în timp ce de copii avea grijă fiul ei. Aceasta recunoaște că nu arată ca o bunică clasică, spunând că vârsta nu ar trebui să impună femeia să uite de propria imagine.

Alice a spus că mulți băieți tineri se țin scai de ea și insistă la o relație, crezând că sunt de aceeași vârstă. Aceștia rămân șocați când află vârsta reală. Cea mai sexy bunică din lume, recunoaște că a cheltuit 60 de mii de dolari pentru operații estetice, pentru a-și îmbunătăți look-ul.

Mai multe poze le puteți vedea pe instagramul lui Alice.

loading...

Comments are closed.