Alte știri

FOTO // Incendii în lanț la Botanica. Prima versiune a pompierilor este că au fost provocate intenționat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe incendii s-au produs în noaptea de 30 ianuarie în sectorul Botanica din municipiul Chișinău.

Primul caz în care au fost alertați salvatorii a avut loc la ora 01:26. Potrivit primelor informații, la etajul 16 al unui bloc de locuit din bulevardul Dacia 40/3 a luat foc un frigider vechi care se afla în scara blocului.  La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară. Incendiul a fost localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59. Trei oameni, un bărbat, o femeie și un copil în vîrstă de 2 ani au fost evacuați de pompieri în timp ce riscau să se intoxice cu fumul dens. Circumstanțele cazului sunt investigate.

Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi sau produs în această noapte în  blocurile de locuit din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia nr.26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25.

Pe strada Praga nr.51 pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Reno Megan care a fost afectat în proporție de 80%. Circumstanțele tuturor incendiilor din sectorul Botanica urmează a fi investigate de specialiști.

O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate incendiile produse în sectorul Botanica este incendiere intenționată.

loading...

Comments are closed.