FOTO // Incendiu de proporții la o uscătorie de cereale din Ocnița

În dimineața zilei de 03 decembrie pompierii din nordul țării au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu în raionul Ocnița, localitatea Otaci. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:27. Potrivit informațiilor înregistrate, arderea s-a produs la o uscătorie de cereale. Ajunși, pompierii au stabilit că un turn plin cu porumb a fost cuprins de flăcări.

Pentru stingerea incendiului, conform numărului sporit de intervenție, la fața locului au fost îndreptate 7 echipe de pompieri inclusiv o autoscară.

Conform IGSU, au fost create 3 sectoare de luptă pentru localizarea arderii și evitarea răspândirii focului. Pentru gestionarea intervenției a salvatorilor și pompierilor la fața locului a fost creat statul major. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 09:52.

În timpul intervenției nici o persoană nu a avut de suferit.

La moment angajații IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului.

Potrivit datelor preliminare, flăcările au nimicit două secțiuni a uscătoriei unde au fost depozitate mai multe tone de grâu și porumb.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liberAr putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber

Total
0
Shares
Total
0
Share