Alte știri

FOTO // Incendiu într-un apartament de pe strada Valea Crucii din capitală. La fața locului au interveni 5 echipaje de pompieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 28 decembrie pompierii IGSU au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs în sectorul Botanica al capitalei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:04. Potrivit primelor informații un apartament de la etajul 5 într-un bloc locativ de pe strada Valea Crucii 19 a fost cuprins de fum. Pentru lichidarea arderii la fața locului în cel mai scurt timp au ajuns 5 echipaje de salvatori inclusiv două autoscări.

Pompierii  au stabilit că incendiul a izbucnit într-o încăpere a unui apartament cu 2 camere. În timpul intervenției victime nu au fost raportate, iar stăpânul apartamentului și locuitorii s-au evacuat de unii singuri din locuințele vecine.

Arderea a fost lichidată la ora 15:30. În urma incediului nimeni nu a avut de suferit iar focul a distrus bunuri materiale din interiorul încăperii afectate. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de speciliști.

loading...

Comments are closed.