Alte știri

FOTO // Incendiu într-un bloc de pe strada Ciuflea din capitală. La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 23 iunie pompierii IGSU din municipiul Chișinău au intervenit la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ  pe strada  Ciuflea 1 A din capitală. Serviciul 112 a recepționat apelul la ora 11:19.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit primelor informații înregistrate, flăcările au fost observate la etajele superioare ale unui bloc nou de locuit. La fața locului imediat au fost îndreptate 6 echipaje de intervenție inclusiv și o autoscară.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins căptușeala exterioară între etajele 2-12 a clădirii. În timpul intervenției salvatorii au evacuat două familii pentru a preveni intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Din primele informații focul nu a afectat locuințele din interior. Victime nu au fost raportate.

Echipele de intervenție continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

loading...

Comments are closed.