Alte știri

FOTO // Incendiu la Soroca. Un apartament dintr-un bloc cu nouă etaje a fost cuprins de flăcări

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 15 iunie pompierii din nordul țării au intervenit la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Ștefan cel Mare 132/1 din orașul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:09.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform datelor înregistrate, un apartament  cu două camere de la etajul 8 a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au intervenit două echipaje de pompieri, care, ajunși, au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate pe balconul locuinței.

În timpul intervenției salvatorii au evacuat din apartamentele vecine 3 maturi și 5 copii pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 19:47. Incendiul a fost lichidat la ora 20:01.

În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale păstrate pe  balconul apartamentului și  parțial mai multe  bunuri materiale dintr-o cameră de locuit cu dimensiunile de 20 m2.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

loading...

Comments are closed.