Social

FOTO // Incendiu la Spitalului Clinic de Psihiatrie din orașul Codru

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 27 octombrie, pompierii IGSU au fost alertați conform nivelului sporit de intervenție, pentru a lichida un incendiu izbucnit în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie din orașul Codru.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:15. Automat, la fața locului, în asistența echipelor specializate ale forțelor polițienești au intervenit 7 echipe de salvatori. Angajații IGSU au stabilit că arderea s-a produs într-o încăpere de la etajul 2 al clădirii spitalului.

Intervenția pompierilor la lichidarea consecințelor incendiului a fost realizată inițial din exterior în conlucrare cu forțele de ordine, iar ulterior de misiunea salvatorilor a ținut lichidarea focarelor în interiorul clădirii.

Mai mult, angajații IGSU au asigurat paza antiincendiară și suportul necesar instituțiilor implicate. Arderea a fost lichidată la ora 08:18.

În urma incendiului victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухеВозможно, это изображение 13 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 2 человека, на открытом воздухе и текст «ACI Ciocana Cioca»

loading...

Comments are closed.