Social

FOTO // Incendiu pe strada Vasile Lupu din capitală. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un reșou electric improvizat a dus la producerea incendiului de pe strada Vasile Lupu nr.42A din capitală, care a avut loc în seara zilei de 30 martie într-o casă de locuit. La această concluzie au ajuns specialiștii IGSU care au efectuat cercetarea statică și dinamică a locului de producere a arderii.

Potrivit specialiștilor focul ar fi pornit după ce stăpânul locuinței ar fi utilizat reșoul improvizat pentru a încălzi încăperile. Flăcările au distrus bunurile materiale din două odăi și au deteriorat circa 70% din acoperișul locuinței vecine.

Stăpânul casei a încercat să stingă focul cu mijloace proprii însă nu a reușit obținând arsuri pe circa 5% din suprafața mâinilor, fiind ulterior transportat la Centrul republican de leziuni termice din capitală.

La fața locului au intervenit 4 echipe de pompieri, care au reușit lichidarea arderii fără ca această să mai afecteze alte două locuințe aflate în nemijlocită apropiere. Conform primelor investigații, incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea aparatului electric de uz casnic. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

loading...

Comments are closed.