Alte știri

(Foto) Interpretul de muzică populară, Igor Rusu, a primit titlul de „Cetățean de Onoare al raionului Dondușeni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpretul de muzică populară, Igor Rusu, a fost decorat că către președintele raionului Donușeni, Vadim Lesnic, cu titlul de cetățean de onoare al orașului lui de baștină.

Igor  Rusu a spus că anul 2018 a fost un an plin de evenimente frumoase pentru el și că acest titlu îl face să se simtă mai responsabil. „A fost o surpriză plăcută pentru mine. Mă simt onorat. Totodată, acest titlu îmi oferă careva responsabilități și obligații”, a declarat Igor Rusu pentru Sputnik.md. 

Proaspătul cetățean de onoare al raionului Dondușeni spune că anul 2018 i-a adus multe realizări pe plan profesional. El a susținut multe concerte și petreceri private pentru moldovenii stabiliți peste hotarele țării.

„Dorul de casă îi macină, în special, în perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt sigur că au foarte multe amintiri legate de perioada când mergeau să colinde pe la casele oamenilor. Însă mă bucur că în adâncul sufletului sentimentele lor pentru țara în care s-au născut nu s-au stins”, a menționat interpretul.

Igor Rusu a lansat în anul 2018 trei melodii noi care îndată au prins priză la public. Spune că este exigent față de creațiile sale și nu pune niciodată accent pe cantitate, ci pe calitate.
loading...

Comments are closed.