Economic

(foto) Într-un supermarket din Capitală 1 kilogram de cireșe se vinde cu 200 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În piețele din Capitală, de câteva zile, au apărut primele cireșe din acest an. Prețul lor, însă, te lasă fără respirație. Într-un supermarket din Capitală un kilogram de cireșe se vinde cu 202 lei. Prețul pipărat l-a indignat pe un locuitor, care a și postat poza pe o pagină de socializare, scrie stiri.md.

Interesant este faptul că acest preț este deja cu reducere. Cu câteva zile înainte, aceste fructe puteau fi cumpărate cu 250 de lei per kilogram.

Oamenii rămân nedumeriți și se întreabă de ce fructele autohtone au așa preț cosmic. Unii afirmă faptul că în Italia cireșele pot fi cumpărate doar cu 2 euro, aproximativ 40 de lei moldovenești, pe când la noi, de câțiva ani, acestea au devenit cele mai scumpe fructe din Moldova. Totuși unii internauți susțin că fructele în Capitală pot fi cumpărate și cu aproximativ 60 de lei, un preț mult mai real pentru această perioadă.

Amintim că și anul trecut la tarabele din piețe cireșele aveau prețul de 250 de lei per kg. De asemenea, cireșele pot fi cumpărate la un preț exagerat și în România. Acestea costă 150 de lei (600 de lei moldovenești).

 Într-un supermarket din Capitală 1 kilogram de cireșe se vinde cu 20 de lei, cirese 2018 moldova

loading...

Comments are closed.