Social

FOTO // Ion Ceban s-a supărat foc pe cei de la „Apă-Canal”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a postat pe pagina sa niște poze în care se vede o surpătură în asfalt, în locul în care angajații de la „Apă-Canal” au efectuat lucrări. Edilul s-a arătat revoltat de situație și de lipsa de conlucrare dintre responsabilii din diverse domenii și a cerut ca până luni problema cu groapa să fie rezolvată, iar cheltuielile să fie achitate de către persoana direct răspunzătoare de lucrări.

Vlad Filat: „Maia Sandu a fost proiectul meu care mai apoi s-a unit cu Igor Dodon”

Atât timp cât întreprinderile nu vor învăța să conlucreze, între toate entitățile responsabile de un obiect sau altul, vor achita greșelile comise din propriul buzunar. Cum s-a mai întâmplat și în alte două cazuri, așa va fi și de această dată. Sunt inadmisibile unele lucruri, erori efectuate de către unii angajați, în cazul dat cei de la Apă-Canal. Oamenii și bugetul municipal nu trebuie să sufere din cauza unor decizii incompetente. Am cerut explicații, până luni să fie remediată problema și înaintată nota de plată către cel care direct a fost responsabil de lucrări.

OFICIAL // Două zile în urmă, Vlad Filat a solicitat anularea definităvă a condamnării sale. Acesta vrea și bunurile confiscate de către instanță

loading...

Comments are closed.