Alte știri

FOTO: Irina Rimes a cântat în duet cu Adrian Minune și s-a umplut de bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

În weekend, Irina Rimes a fost invitată să cânte la o petrecere, unde pe lângă melodiile din propriul playlist, a cântat și din repertoriul artiștilor celebri. Printre cele mai apreciate melodii ale serii s-a aflat „De-ai fi tu salcie la mal”, unde artista a fost acompaniată de Adrian Minune, relatează Libertatea.ro

Duetul nu doar că a făcut deliciul publicului prezent la eveniment, dar toți s-au îngrămădit să-i dea bani Irinei pentru prestația depusă, obicei care se întâmplă la nunțile cu lăutari. Deși Adrian Minune a avut o contribuție serioasă la interpretarea piesei regretatei Mihaela Mihai, cântărețul a refuzat categoric banii, redirecționându-i pe cei cu dare de mână către Irina. Dacă la început s-a arătat ceva mai timidă, nefiind obișnuită cu un astfel de tratament, spre finalul interpretării, Rimes cânta cu banii în mână. Abia la final a încercat să refuze bancnotele care continuau să vină din toate părțile, însă mesenii au instat până când artista a acceptat să ia de la toată lumea.
Tudor Chirilă nu ar vrea să vadă imaginile astea

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Imaginile cu Irina Rimes numărând banii pentru duetul cu Adrian Minune vor ajunge și la colegul ei Tudor Chirilă, care însă poate nu ar fi atât de deranjat de situația în sine, ci de faptul că antrenoarea de la „Vocea României” a acceptat să cânte cover-uri la o petrecere privată, Chirilă blamându-l în repetate rânduri pe Horia Brenciu pentru faptul că nu-și cântă propriile piese, ci pe ale altor artiști celebri. De altfel, chiar în cadrul emisiunii, Tudor a precizat adesea că artiștii din România se împart în două categorii: unii care-și cântă propriile piese și alții care cântă cover-uri la nunți, botezuri și alte cumetrii.

 

loading...

Comments are closed.