Alte știri

(foto) Irina Rimes, surprinsă goală într-o cadă cu lapte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Irina Rimes a fost desemnata, zilele trecute, jurata emisiunii „Vocea Romaniei”, in locul Loredanei Groza, insa nu multi stiu ca, la debut, ea a pozat in ipostaze incendiare.

In 2016, Irina Rimes a lansat piesa „Visele”, cu care a facut ravagii in topurile muzicale de la noi, si care de altfel i-a si adus celebritatea.    Irina a mai avut o incercare de a se face remarcata si in urma cu 3 ani, cand, sub numele de scena IRRA, a lansat videoclipul „Earthquake”.

Pentru aceasta productie muzicala, Irina Rimes a filmat goala intr-o cada plina cu lapte, etalandu-si sanii: „In cadrele cu cada s-au folosit peste 60 de litri de lapte, iar in cada au mai adaugat si gheata carbonica care a produs efectul de fum”, povestea la acea vreme Christian Hillis, cel care s-a ocupat de machiajul artistei.

Irina Rimes, surprinsa goala intr-o cada cu lapte, vedete moldova, showbizBruneta a colaborat si la show-ul „Fabrica de staruri”. ”Acolo mi-am facut mai multi prieteni romani, care la randul lor mi-au propus sa vin sa fac muzica in Romania. Aici am colaborat cu Mister Z!”, ne-a povestit noua jurata la ”Vocea Romanei”. Solista sustine ca este pasionata de genti si de haine si ca muzica este marea ei dragoste.

loading...

Comments are closed.