(Foto) Jăka Banditu’ către Maia Sandu: aista-i susținătorul tău și vrea să-mi omoare familia!

Jăka Baditu' către Maia Sandu, aista-i susținătorul tău și vrea să-mi omoare familia, blocul acum, alianta acum psrm, maia sandu guvernul moldovei, pas platforma da, andrei nastase maia sandu igor dodon, 

Unul din susținătorii activi ai blocului ACUM l-a amenințat pe vloggerul moldovean SUA, Jăka Banditu’ că îi va ucide familia din motiv că Jăka postează mesaje critice pe facebook la adresa guvernării lui Dodon, Năstase și Maia Sandu. Este vorba de Alexandru Pănuță, unul din combatanții participanți la protestele organizate de PAS și Platforma DA pe vremea când cele două partide se aflau în opoziție.

“Începând cu ziua de mâine, public, tu personal îți ceri scuze de la susținătorii ACUM – Platforma DA și PAS, în caz contrar o să-ți trimit o foto cu fața unei case foarte cunoscut ție. Îmi cer scuze pentru greșeli, sunt într-o stare foarte și foarte alertată pentru tine”, l-a amenințat Pănuță lui Jăka.

Într-un alt mesaj el i-a scris: “… Îți știu părinții, rudele, da așa cum te comporți tu nici unul. Da știi de ce? De atâta porcule că nu și-a rupt nimeni limba din fundul curului. În anul 1889 am fost campion URSS la luptele corp la corp, categoria 68 kg, în sistemul MAI. Am la cine apela chiar și în America, e grav Jăka e grav, dar tu încerci să te bagi în rahat mai adânc și mai adânc…”.

Moldoveanul din diasporă a postat pe facebook mesajele primite de la Alexandru Pănuță și i-a adresat un mesaj doamnei Premier: “Maia Sandu, aista-i susținătorul tău și vrea să-mi omoare familia. Ura, ura, ura! Vă admir  #TotDinViata”.

Mai jos vedeți un video postat recent de Jăka Banditu’ în care acesta le adresează un mesaj dur susținătorilor blocului ACUM, cărora nu le place ce postează el pe internet. Video său a acumulat peste 30 de mii de vizualizări pe facebook și sute de reacții și comentarii.

Total
0
Shares
Total
0
Share