Externe

(foto) Japonia. La Tokyo a înflorit Grădina Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ambasada Republicii Moldova la Tokyo participă la cea de-a 18-a ediție a Expoziției de Grădini organizată de Hotelul Okura, sub patronajul Alteței Sale Imperiale Prințesa Takamado, care se va desfășura în perioada 2-6 mai 2018.

În cadrul expoziției sînt prezentate 10 grădini reprezentative pentru țările participante (Republica Moldova, Republica Letonia, Republica Federală Germania, Republica Panama, Statele Unite Mexicane, Republica Tunisia, Republica Bulgaria, Uniunea Australiei, Republica Italiană și Statele Unite ale Americii).

Grădina Republicii Moldova a fost realizată după un design conceput de Ludmila Bumacov, soția ambasadorului Republicii Moldova în Japonia și prezintă tema „În armonie cu natura”. În discuție cu vizitatorii expoziției, Ludmila Bumacov a declarat că ”Aranjamentele se bazează pe grădina ambasadorului din Republica Moldova. Podișorul din centru duce la foișor, aflat în apropierea unei cascade înconjurată de iriși, bujori, lalele, trandafiri și cireș — toate pentru a crea o atmosferă superbă superbă”.

În cadrul evenimentului sînt popularizate și produsele moldovenești de nișă — gem, miere de albini și fructe uscate.

Japonia, La Tokyo, a înflorit Grădina Moldovei, bumacov

loading...

Comments are closed.