Alte știri

FOTO // Jennifer Lopez, suprinsă cu un fost iubit, la numai o lună după ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) au confirmat că și-au rupt logodna la mijlocul lunii aprilie a anului acesta. După nici măcar o lună de la despărțire, solista a fost surprinsă de către paparazzi petrecând un weekend în Montana, SUA, cu un alt fost logodnic, actorul Ben Affleck (48 de ani).

Actorii au petrecut weekendul trecut în Montana. Perechea a zburat din Los Angeles în Montana cu un avion privat. „Au mers singuri”, a declarat o sursă pentru E! News. „Au fost doar ei doi.”

„Au ținut legătura mai mult sau mai puțin de-a lungul trecerii anilor”, a mai spus o altă sursă. Jennifer și Ben au reluat legătura după ce actrița a revenit în America din Republica Dominicană, unde a filmat o nouă producție.

„Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment.” Jennifer și Alex au format un cuplu timp de 4 ani, din 2017 până în 2021.

„Alex este șocat că Jennifer a trecut peste”, a dezvăluit o sursă pentru E! News. „El a crezut cu adevărat că vor putea să reia legătura. A contactat-o și a încercat să o revadă, dar ea a fost scurtă cu el.”

Potrivit aceleiași surse, Alex este „întristat” de reuniunea lui Jennifer cu Ben, atât de trist încât a contactat-o pe solistă pentru a-i spune că „este supărat”. „Ea nu este interesată să repare relația cu Alex. Pentru ea s-a terminat.”

Sursa: Unica.ro

loading...

Comments are closed.