Externe

(foto) Kim Kardashian s-a pozat nud din cauza patriotismului manifestat de soțul său

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscuta vedetă mondenă, Kim Kardashian a postat pe instagramul său o poză nud, pentru a distrage atenția fanilor de la postările soțului său, Kanye West pe Twitter.

În promovarea companiei sale de publicitate a noului parfum, Kim s-a culcat dezbrăcată pe masă acoperind cu o mână bustul său generos. Mulți au fost nemulțumiți de comportamentul divei în vârstă de 37 de ani.

Ești dezgustătoare. Ce rușine. Ești mamă, ai măcar un puc de respect„, au scris unii.

Când soțul tău se comportă ca un idiot, trebuie să atragi atenția asupra propriei tale persoane„, scriau alții. Iar unii i-au recomandată să aibă grijă mai mult de soț.

Joi, 26 aprilie, Kanye West a postat pe Twitter conversația sa cu interpretul John Legend, care l-a sfătuit să nu mai apere președintele american.

https://twitter.com/kanyewest/status/989551205780107264

Oamenii care te iubesc, se simt trădați acum fiindcă știu că politica lui Trump aduce multe neplăceri întregului popor, mai ales în adresa celor de culoare.” a scris Legend.

Cu o zi înainte, Kanye West a scris mai multe postări prin care își arată dragostea față de politica și de persoana lui Donald Trump, ceea ce a stârnit mai multe nemulțumiri din partea utilizatorilor rețelelor sociale.

Nu sunteți obligați să fiți de acord cu Trump, dar voi nu veți putea să mă convingeți să nu îș mai iubesc. Avem energie de dragoni, el este fratele meu. Eu iubesc pe toți, dar nu sunt de acord cu toți. Anume acest lucru mă face o personalitate. Noi toți avem dreptul la libertatea gândirii„, a scris raperul.

loading...

Comments are closed.