Alte știri

(Foto) La 44 de ani, Andreea Marin a pozat goală în baie: „Uităm adesea că suntem femei”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu doar o zi înainte de a împlini 44 de ani, Andreea Marin a publicat o foarte provocatoare imagine pe contul personal de Instagram. Vedeta TV apare goală în cadă. În descrierea fotografiei, Andreea Marin vorbește despre cât de importantă este atenția și iubirea pe care femeile trebuie să și le ofere singure.

„Să ne ocupăm de noi înșine, să ne iubim, să ne amintim că merităm să simțim liniște și echilibru – toate acestea au devenit un lux. Mult prea rar, o femeie se prețuiește pe sine”, a spus Andreea Marin.
 

„Și nu o spun cu mândrie. Uităm adesea că suntem Femei. Uităm să avem grijă de noi – minte, trup și suflet. Mâine împlinesc 44 de ani. Am avut un an atât de plin, încât abia reușeam să respir uneori, alergând mereu, chiar și în weekend. Nu mă plâng, îmi place ce fac. Dar dezechilibrul nu e bun, în nicio circumstanță”, a adăugat vedeta TV.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în România. A urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A devenit foarte cunoscută publicului larg datorită emisinii Surprize-Surprize la TVR1, emisiune pe care a moderat-o din 1999 până în 2007. Ea a fost căsătorită cu intereptul Ștefan Bănică Jr., împreună au o fiică, Violeta.

instagram Andreea Marian a pozat goală la 44 de ani, Uităm adesea că suntem femei, stefan banica jr, vedete tv romania, surprize surprize, goala in baie, 
loading...

Comments are closed.