FOTO // La Bălți a avut loc ședința Consiliului Național al organizației de tineret a Partidului „Renaștere”

La Bălți a avut loc Consiliul Național al organizației de tineret a Partidului „Renaștere”, scrie sinteza.org

Natalia Parasca, președintele partidului, și-a exprimat entuziasmul față de întâlnirea cu tinerii, subliniind că astfel de evenimente îi aduc întotdeauna bucurie.

De asemenea, aceasta a evidențiat cu mândrie angajamentul și spiritul tinerilor pentru viitorul Moldovei, menționând că simte căldura în inimă atunci când vede băieți și fete care participă activ la discuții despre soarta țării lor.

Președintele Partidului ”Renaștere” a comunicat că este foarte important să aibă loc dezbateri privind proiecte și idei proprii, pentru că prin acest mod tinerii pot modela direcția politică.

Parasca a concluzionat cu aprecierea sa constantă pentru această generație și a reiterat convingerea sa fermă în potențialul și implicarea pozitivă a tinerilor în politică.

„Aceste întâlniri întotdeauna sunt îmbucurătoare pentru mine! Sunt mândră de generația noastră tânără, văd preocuparea lor pentru țară. Se face cald pe inimă când vezi cum băieții și fetele cu tot zelul și spiritul participă la soarta Moldovei, discută proiecte, propun propriile idei. Avem un tineret minunat – mă conving de aceasta iar și iar!”, a menționat politiciana.

Total
0
Shares
Total
0
Share