Alte știri

(Foto) La ce aliment a renunțat Jennifer Lopez pentru a arată la 49 ca la 29? Vezi secretul aici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jennifer Lopez ne demonstrează picioarele perfecte îmbrăcând rochii scurte și ne face să oftăm admirațional când îi vedem abdomenul plin de pătrățele. JLO chiar arată demențial la 49 de ani, dar care este secretul ei, se întreabă ea.md. 

Nu este vorba de vreun secret ascuns, este bine știut că sportul face minuni. Foarte rar se întâmplă ca vedeta să se lipsească de orele de sport. Aceasta recunoaște că uneori îți petrece chiar și weekend-ul trăgând de fiare. Doar în cazuri excepționale Jennifer lipsește de la antrenamente. „Foarte rar lipsesc de la antrenamente. Uneori lucrez pănă noapte târziu, dar și atunci îmi zic: „Hai, rezistă e doar o oră”, a declarat vedeta.
 
Bineînțeles ca ea are și un regim alimentar foarte echilibrat, aceasta mănâncă de 6 ori de zi, dar porții mici. Din meniul ei nu lipsesc castraveții, ardeii, dovleceii și orezul brun. Jennifer a renunțat la două alimente acestea sunt băuturile carbogazoase și cartofii, iar regula de bază este că nu se abate niciodată. JLO a mai spus că a renunțat și la alcool, aceasta consumă un pahar de sampanie doar la ocazii foarte speciale.
loading...

Comments are closed.