Alte știri

FOTO // La Chișinău și în alte raioane ale țării s-a desfășurat Marșul pentru susținerea familiei tradiționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul Săptămânii Familiei marcată la inițiativa Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, astăzi în Chișinău, la fel ca și în alte raioane ale țării s-a desfășurat Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat zeci de mii de tinere familii, familii cu copii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Sunt foarte bucuros că la acest eveniment s-a alăturat și Biserica – forța unificatoare a societății noastre. Marșul are drept scop protejarea și promovarea valorilor noastre tradiționale și ale familiei tradiționale – valori care ne-au fost transmise din generație în generație. Echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru ca familia tradițională, formată din mamă, tată și copii, să devină un model de urmat, o normă socială.

Noi nu vom permite să ne fie distruse valorile care stau la baza societății noastre, să ne fie impuse și infiltrate valori străine, improprii neamului nostru.

Evenimentele de astăzi demonstrează că familia și valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră, iar noi vom face tot posibilul pentru a le susține și promova. Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va elabora și promova programe sociale care au drept scop protejarea, consolidarea și susținerea instituției familiei.

Țin să amintesc că în perioada când am ocupat funcția de președinte al țării, anul 2019 a fost declarat drept Anul Familiei în Republica Moldova. Au fost depuse eforturi substanțiale pentru a susține familiile tinere, cele numeroase și social-defavorizate. De asemenea, în anul 2018, sub egida președintelui Republicii Moldova, în luna septembrie, la Chișinău, a avut loc Congresul Mondial al Familiei la care au participat circa 2000 de persoane, invitați din zeci de state.

Mâine la Chișinău și în alte orașe se va desfășura Festivalul pentru copii care include premii, concursuri, concerte și multe alte surprize pentru copii. Îndemn toți doritorii să participe la aceste evenimente frumoase!”, a declarat Igor Dodon, președintele PSRM, co-președintele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

loading...

Comments are closed.