(foto) La doar o săptămână de la preluarea mandatului, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în Lopatna

La doar o săptămână de la preluarea mandatului, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în Lopatna, ilan shor, orhei

Realizarea programului primarului de Jora de Mijloc, Marina Tauber și, respectiv transformarea comunei într-o localitate model pentru Republica Moldova, a început cu acțiuni concrete chiar din prima săptămână de la preluarea mandatului. În cel mai scurt timp, locuitorii satului Lopatna, componentă a Jorei de Mijloc, vor avea străzile iluminate ca într-o localitate modernă europeană.

Conform proiectului de infrastructură, la Lopatna vor fi instalate peste 100 de lămpi de tip LED, econome, și vor fi înlocuite 4 km de cablu.

Marina Tauber a inspectat desfășurarea lucrărilor și a menționat că problemele colectate de cetățeni în campania electorală vor fi soluționate și fiecare proiect va fi realizat pas cu pas. „Eu nu vreau să urmez exemplul celor care promit marea și sarea în campania electorală, dar care uită imediat ce-și obțin mandatul. Am promis lucruri reale, care pot fi realizate de un ales local care a venit în funcție pentru interesele alegătorilor și nu ale sale. Și nu voi ceda până când nu voi realiza tot ce mi-am pus în plan”, a spus Tauber.

Amintim că vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, a acumulat peste 60% din voturile locuitorilor comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, la alegerile noi din 20 mai. Rezultatele alegerilor în comuna Jora de Mijloc au fost contestate de PAS, dar justiția, prin intermediul Judecătoriei Orhei și al Curți ide Apel Chișinău au respins demersul drept nefundat și nu au identificat motive de anulare a rezultatelor alegerilor. Este de menționat că la sediile celor două instanțe de judecată la care au fost examinate demersurile PAS, sute de locuitori din toate cele patru sate ale comunei Jora de Mijloc au organizat acțiuni de protest cerând recunoașterea imediată a rezultatelor alegerilor și să i se permită Marinei Tauber să-și îndeplinească programul electoral.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Ea i-a asigurat pe locuitorii comunei că Jora de Mijloc va deveni în decurs de un an o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.

partidul sor, La doar o săptămână de la preluarea mandatului, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în Lopatna

ilan shor, Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în Lopatna

Marina Tauber a început lucrările de iluminare stradală în Lopatna, orhei, ilan shor

Total
0
Shares
Total
0
Share