FOTO // La Taraclia, Ilan Șor a inaugurat Pomul de Crăciun și un parc de distracții, unde totul este gratuit

Într-o atmosferă impresionantă a fost inaugurat Pomul de Crăciun în centrul orașului Taraclia. El se află în preajma Parcului „Iuri Gagarin”, renovat recent de echipa Partidului „ȘOR” și transformat acum într-un parc de distracții, unde totul este gratuit. De asemenea, pentru mii de localnici, care au participat la inaugurare, a fost organizat un concert.

Primarul municipiului Taraclia, Veaceslav Lupov, a menționat că autoritățile locale vor continua să îmbunătățească viața oamenilor.

„Eu vă iubesc foarte mult și sunt convins că Taraclia are potențial de dezvoltare. Modernizăm infrastructura și, în curând, vor fi mai mulți bani, iar oamenii care au plecat peste hotare vor dori să revină cu plăcere acasă și familiile se vor reuni”, a subliniat Veaceslav Lupov.

Deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, a declarat că, în ultimii ani, Taraclia a devenit un oraș de nerecunoscut, care se dezvoltă rapid.

„Sunt convins că toate proiectele pe care le-am pregătit vor fi realizate de echipa noastră pentru voi, pentru viitorul Taracliei și specificul acestui raion. Vom face totul ca să vă mândriți cu apartenența la acest oraș”, a spus Fotescu.

La evenimentul de la Taraclia a participat și consilierul din Consiliul Municipal Chișinău, Serghei Burgudji. Oamenii care au participat la inaugurarea Pomului de Crăciun de la Taraclia au primit urări și din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

„Sunt nespus de bucuros să vă văd astăzi și am o plăcere deosebită să văd că în cel mai frumos oraș din sudul țării noastre a fost inaugurat acest minunat Pom de Crăciun. Suntem în perioada sărbătorilor visurilor, când toți cred în minuni. Oricât de greu ar fi, minunile se produc. Vă îndemn să credeți în minuni și urez ca ele să se producă și visurile să vi se împlinească, să aveți o viață frumoasă. Noi vom face totul pentru ca în orașul vostru totul să fie bine”, a spus Ilan Șor.

Pe lângă atracțiile gratuite, copiii s-au distrat cu personaje de basm. Pomi de Crăciun au fost inaugurați în aproape toate localitățile administrate de primarii Partidului „ȘOR”.

Total
0
Shares
Total
0
Share