Politică

FOTO // Liderii PACE au avut o întâlnire cu Luis Durnwalder, unul dintre cei mai longevivi președinți de provincie din Italia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc și colegii săi din noua formațiune Partidul Acasă Construim Europa continuă vizita în Italia, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al politicianului.

Reprezentanții PACE anunță că au avut o întâlnire importantă cu Luis Durnwalder, unul dintre cei mai longevivi președinți de provincie din Italia.

“La întâlnirea cu domnul Luis Durnwalder s-a pus în discuție modul de aplicare a unui plan de acțiuni de o importanță majoră pentru țara noastră, după modelul italian, precum:

1. Politica economică orientată pentru oameni și pentru țară;
2. Mai multe limbi vorbite într-o țară nu ar trebui să dezbine, ci ar putea servi drept un avantaj pentru stat;
3. Locurile de muncă în Administrația Publică Locală, Centrală sau Legislativ ar trebui să fie repartizate conform principiilor etnice din țară;
4. Conviețuirea într-un acord comun interetnic, într-un stat în progres continuu;
5. Politica dinamică pentru dezvoltarea unui stat prosper;

Este de menționat faptul că această personalitate notorie, Luis Durnwalder, este unul dintre puținii experți de talie mondială, care a consultat părțile în cazul Crimeea și Donbas.

Păstrând tradiția partidului PACE de a promova cultura și tradițiile poporului nostru peste hotarele țării, am ținut să transmitem câteva dintre cele mai valoroase cărți despre Chișinău și despre Moldova! Desigur nu am putut să nu venim cu un mărțișor în dar, un simbol al reînnoirii și speranței!

PP PACE, ține să valorifice mințile luminate, dedicându-se cu inimă pentru păstrarea integrității țării.

Partidul Acasă Construim Europa este unicul partid care valorifica potențialul uman și are ca scop consolidarea unui stat prosper pentru oameni.

Această personalitate cu o experiența fără egal, în politică, administrare publică, management și calitatea de expert internațional în gestionarea conflictelor înghețate și conflicte interetnice, va fi mentorul PACE în elaborarea și expertizarea programului politic PACE”, se arată în comunicatul de presă.

Amintim că PACE a fost înregistrat în august 2020.

“PACE este un partid liberal-social, de centru dreapta, un partid modern, cu oameni profesioniști și responsabili, adevărați patrioți, care nu au mai fost în politică, partid de care astăzi, ca niciodată are nevoie Republica Moldova. Echipa PACE este gata să-și asume responsabilitatea de guvernare, explicând calendarul acțiunilor pe care îl va face pentru ca Republica Moldova să scape de eticheta – cea mai săracă țară din Europa, despre politicile de protejare a oamenilor de afaceri din țara noastră și investitorii străini”, menționau reprezentanții formațiunii în mesajul remis presei după înregistrarea oficială la Agenția Servicii Publice.

loading...

Comments are closed.