Alte știri

FOTO // Lilu, criticată pentru decolteul „prea îndrăzneț”: „Pe cine vrei să cucerești cu așa decolteu, femeie măritată, cu 2 copii?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lilu este una dintre cele mai stilate vedete de la noi. Fiind adepta stilului clasic-modern, de cele mai multe ori ținutele ei sunt foarte apreciate și le inspiră pe unele urmăritoare să-i repete alegerea. Însă, sunt situații în care prezentatoarea tv este criticată, uneori foarte dur. Motivul nu este alegerea incorectă a unei bluze sau a pantofilor ci, decolteul „prea” adânc, după părerea unei tinere, scrie ea.md

Sâmbătă, Lilu a primit un mesaj în privat din partea unei urmăritoare care a mustrat-o pentru decolteul îndrăzneț și potrivit acesteia, o femeie măritată cu doi copii, ar trebui să se îmbrace „altfel”.

Prezentatoarea tv însă nu s-a lăsat intimidată și a revenit cu un mesaj-manifest:

Pe cine vrei sa cucerești cu așa decolteu, femeie măritată, cu 2 copii?.

Chiar e grav să primesc așa gen de mesaje în anul 2020.

Dragile mele. Frumoasele mele, fete mari sau măritate, cu copii sau fără, cu sâni mici sau mari, slabe sau plinuțe – nu ascultați pe nimeni – doar ce spune inimioara voastră. Vreți decolteu, decolteu să fie. Vreți fuste scurte, mini să fie. Avem norocul să ne fi născut în perioada în care avem DREPTUL să votăm, să ne implicăm în politică și afaceri, să ne îmbrăcăm cum vrem.

Avem DREPTUL să fim CINE și CUM vrem să fim”

„Nu vă lăsați afectate de frustrările altora, sunt din păcate nefericirile adunate de-a lungul unei vieți. Și când cineva vă face observație – răspundeți cum am răspuns și eu. „Am spălat sacii și nu aveam altceva ce îmbrăca”, este îndemnul ei.

loading...

Comments are closed.