FOTO // Lucrările de amenajare a curților de blocuri locative din cartierul Cartușa, orașul Durlești, au prins contur

Lucrările de amenajare a curților de blocuri locative din cartierul Cartușa, orașul Durlești, au prins contur. Aici au fost montate borduri noi pentru trotuare cât și pentru accesele în blocuri. Totodată, au fost finalizate lucrările de amenajare a parcărilor pentru locuitorii din str. Gh. Ureche 10 și str. Cartușa 54, prin instalarea pavajului, informează libertv.md

Cine este Eleonora Șaran, candidatul CUB la șefia Primăriei Durlești: ”Anume încrederea și aprecierea oamenilor merită tot efortul!”

Reabilitarea curților de blocuri prevede amenajarea locurilor de parcare, reparația trotuarelor şi a căilor de acces în curți și blocuri, instalarea mobilierului urban, modernizarea iluminatului public, precum și instalarea terenurilor de joacă pentru copii.

Potrivit Primăriei Durlești, pilonii și corpurile de iluminat au fost montate, aleile au fost delimitate, amenajate trotuarele pietonale. Parcările prevăzute au fost amenajate. Au fost asfaltate, parțial, căile de acces către grădiniță, Centrul de sănătate și către parcări. Totodată, a fost instalat mobilierul urban și modernizate terenurile de joacă, precum și spațiile verzi, spune Primăria Durlești.

Total
0
Shares
Total
0
Share