Politic

FOTO // Mai ieftin decât cu low costul! Maia Sandu și-a luat zborul în fața zecilor de mii de oameni care îi cereau demisia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a zburat la propriu din fața zecilor mii de protestatari, care au venit în Președinției să-i ceară demisia. De fapt, este vorba despre o machetă cu chipul președintelui care a fost legată de niște baloane galbene și lansată spre cer. Acțiunea s-a petrecut în aplauzele mulțimii care îi cerea Maiei Sandu să plece, alături de toată guvernarea PAS, și să fie organizate alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu, unul dintre organizatorii protestului, această acțiune simbolică reprezintă plecarea Maiei Sandu din funcție, pentru că anume asta își dorește astăzi poporul Republicii Moldova.

Menționăm că, potrivit unor surse neoficiale, Maia Sandu a fost evacuată din Chișinău, din motive de securitate, și se află în prezent la vila prezidențială de la Condrița. Precizăm că, astăzi, peste 45 de mii de oameni au protestat în centrul capitalei și a cerut demisia guvernării PAS. Alte aproximativ 20 de mii de persoane, potrivit organizatorilor, au fost întoarse din drum, după ce poliția a oprit mașinile și autocarele care se deplasau spre Chișinău.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.