Alte știri

FOTO // Maia Sandu, cu pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu, candidatul PAS la funcția de președinte al Republicii Moldova, a fost însoțită astăzi de pază de corp la propriul eveniment de lansare în campania electorală.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, printre cei câțiva membri PAS și susținători prezenți la eveniment, a fost observat și Gheorghe Ichim.

(foto) S-a aflat cine este cel de-al doilea bodyguard al Maiei Sandu!

Gheorghe Ichim a stat în spatele Maiei Sandu, iar pe parcursul evenimentului a păzit și buchetul de flori galbene pentru candidatul PAS. Mai mult, atunci când Sandu i-a chemat pe toți să urce pe scenă, pentru fotografia de protocol, Ichim imediat s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre scenă, acolo unde s-a instalat chiar în spatele președintelui PAS.

După închiderea evenimentului, Gheorghe Ichim a stat în preajma Maiei Sandu, în timp ce aceasta le mulțumea celor din echipă pentru prezență.

Menționăm că Gheorghe Ichim a fost observat la toate evenimentele publice la care participă Maia Sandu, inclusiv la protestele organizate în 2019 și în campania electorală de la Hâncești.

„Nu mi-e frică de nimeni, dar este adevărat că încă am pază de stat. Este prevederea legală și sfatul unor parteneri, inclusiv, dacă vreți, de la nivel internațional. Ei m-au sfătuit să păstrez paza pentru că există anumite riscuri, mai ales în an electoral”, a spus Maia Sandu, la Cutia Neagră, de la TV8, în martie 2020, scrie UNIMEDIA.

Partidul Acțiune și Solidaritate nu a răspuns la întrebarea redacției noastre cu privire la motivele pentru care Maia Sandu a avut nevoie de pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie și nici nu a dorit să comunice de către cine este remunerat bodyguardul Gheorghe Ichim.

UPDATE // După publicarea știrii, un membru al PAS ne-a spus că în imagini apare Gheorghe Ichim, care ar fi și președintele PAS Sângerei.

UPDATE 02.10.2020, ora 15:35: ”Aveți informație greșită, la evenimentul de azi dna Sandu nu a avut nevoie de pază și nici nu a folosit serviciile cuiva în acest sens. Iar Gheorghe Ichim, pe care-l invocați, este Președintele PAS Sângerei. La eveniment au fost invitați toți președinții organizațiilor teritoriale”, ne-a comunicat PAS, peste o oră după publicarea știrii.

loading...

Comments are closed.