Social

(Foto) Mama condamnată la 28 de ani de închisoare, pentru chinurile la care şi-a supus fiul vitreg!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O mamă în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la 28 de ani de închisoare, după ce şi-a înfometat fiul vitreg, în vârstă de 5 ani. Când a fost preluat de autorităţi, băiatul era foarte slab, scrie USA TODAY.

Ea l-a ţinut pe cel mic în condiţii greu de descris. Băiatul dormea într-o cuşcă, construită sub scările casei. Femeia o descria ca fiind “camera lui Harry Potter”. Cazul s-a petrecut în Statele Unite.
 
Medicii au declarat că în ziua în care băiatul a ajuns la ei cântărea 13 kilograme şi că dacă ar mai fi stat în acea casă câteva zile, ar fi fost găsit mort. Doctorii au comparat starea pacientului cu cea a unui supravieţuitor al Holocaustului.
 
Potrivit descoperirilor făcute de anchetatori, băiatul nu avea voie să se aşeze la masă împreună cu restul familiei. I se dădea doar o felie de pâine pe zi, pe care trebuia să o mănânce repede, altfel rămânea fără ea.
 
Nici după ce a fost condamnată, femeia nu şi-a recunoscut vinovăţia. Ea a declarat în instanţă ca nu înţelege de ce i se face această nedreptate.
Mama condamnată la 28 de ani de închisoare, pentru chinurile la care şi-a supus fiul, familie parinti copii, moldova drepturile copiilor, maltratare 
loading...

Comments are closed.