Social

(Foto) Mama condamnată la 28 de ani de închisoare, pentru chinurile la care şi-a supus fiul vitreg!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O mamă în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la 28 de ani de închisoare, după ce şi-a înfometat fiul vitreg, în vârstă de 5 ani. Când a fost preluat de autorităţi, băiatul era foarte slab, scrie USA TODAY.

Ea l-a ţinut pe cel mic în condiţii greu de descris. Băiatul dormea într-o cuşcă, construită sub scările casei. Femeia o descria ca fiind “camera lui Harry Potter”. Cazul s-a petrecut în Statele Unite.
 
Medicii au declarat că în ziua în care băiatul a ajuns la ei cântărea 13 kilograme şi că dacă ar mai fi stat în acea casă câteva zile, ar fi fost găsit mort. Doctorii au comparat starea pacientului cu cea a unui supravieţuitor al Holocaustului.
 
Potrivit descoperirilor făcute de anchetatori, băiatul nu avea voie să se aşeze la masă împreună cu restul familiei. I se dădea doar o felie de pâine pe zi, pe care trebuia să o mănânce repede, altfel rămânea fără ea.
 
Nici după ce a fost condamnată, femeia nu şi-a recunoscut vinovăţia. Ea a declarat în instanţă ca nu înţelege de ce i se face această nedreptate.
Mama condamnată la 28 de ani de închisoare, pentru chinurile la care şi-a supus fiul, familie parinti copii, moldova drepturile copiilor, maltratare 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.