Politic

(foto) Mămicile din 24 de maternități din țară vor primi cadouri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” va ura bun venit nou-născuților din 24 de maternități din toată țara. Fondatorul acesteia, Vlad Plahotniuc a anunțat dorința de a extinde campania „O nouă viață” în alte 20 de maternități.

În cadrul unei vizite la spitalul raional din Hâncești, liderul PDM s-a întâlnit cu familia Pruteanu, aceștia au devenit părinți de băiat pentru a doua oară. Aceștia au primit cadou chiar din mâinile lui Vlad Plahotniuc, cutia conținea mai multe produse necesare pentru creșterea și îngrijirea bebelușilor.

Emoțiile soților au fost de nedescris, aceștia au fost surprininși nu doar de cadoul primit dar mai mult de cel care a adus cadoul. „O să ne fie de folos cadoul oferit de Fundație, am emoții foarte mari pentru că am avut ocazia să fac cunoștință cu Vlad Plahotniuc.” a spus Ecaterina Pruteanu, beneficiară a cadoului din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

Scopul campaniei este de a oferi un sprijin familiilor care au copii mici ” Când am pornit acest proiect de suflet, ne-am dorit să oferim un sprijin familiilor aflate la început de drum și, până acum, echipa Edelweiss a spus „Bun venit pe lume!” la peste 12.000 de micuți. Fericirea pe care am văzut-o astăzi în ochii familiei Pruteanu din Hâncești mi-a demonstrat, încă o dată, cât de important este acest sprijin pentru părinți și bebelușii lor. Ne bucurăm să contribuim la fericirea lor!” a scris fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc.

Campania „O nouă viață” a fost lansată în anul 2016 la Centrul Mamei și a Copilului din Chișinău. Fiind extinsă ulterior în alte trei maternități.

loading...

Comments are closed.