Politic

FOTO // Marina Tauber a felicitat-o pe Maia Sandu cu „Ziua Profesională”. Imaginea a devenit virală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Partidului ȘOR, Marina Tauber, a venit cu o felicitare inedită către Președintele țării, Maia Sandu. Aceasta i-a dedicat o poză, care la scurt timp a devenit virală pe rețelele sociale, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Deputatul a plasat poza pe mai multe conturi oficiale și a venit cu un mesaj scurt ”Cu 1 aprilie, prieteni”. Mai mult, aceasta a dat și o denumire zilei de 1 aprilie, care este cunoscută ca și Ziua Glumelor, drept Ziua Profesională a Maiei Sandu.

Internauții și susținătorii Marinei Tauber nu s-au lăsat mult așteptați, iar comentariile au început să curgă gârlă sub postarea deputatului.

Chestia e ca oamenii trebuie sa inteleaga ca Sandu e doar un numar, o persoana pe care au instruit-o sa o puna acolo, dar in teorie ea nu conteaza deloc. Ei sunt cei care au sponsorizat-o care fac programe si proiecte cum sa procedeze sistemul european in Moldova, care stim cu totii ca se bazeaza doar pe cresterea taxelor si multe promisiuni care nu se vor tine niciodata din pacate, si oameni si o vor face să fie din ce în ce mai jos la nivel economic”, scrie un internaut.

Alți cetățeni s-au arătat amuzați de postarea Marinei Tauber, iar la scurt timp, imaginea a fost preluată de mai multe persoane, devenind astfel una dintre cele mai apreciate la moment.

Amintim că ratingul Maiei Sandu a scăzut considerabil după alegerile prezidențiale, dar și cele parlamentare, iar acum puțin peste 25% au încredere în Maia Sandu.

Conform listei de promisiuni din campania electorală, Maia Sandu nu a îndeplinit niciuna, iar majoritatea parlamentară PAS a declarat cetățenilor că vremurile nu sunt atât de bune, argumentând că de vină ar fi contextul internațional, dar și războiul din țara vecină.

Reamintim că de astăzi, 1 aprilie, energia electrică se scumpește cu 40%, iar carburanții se apropie cu pași rapizi de prețul de 30 de lei per litru, după un proiect de lege al deputatului PAS, Radu Marian, votat de majoritatea parlamentară.

loading...

Comments are closed.