Politic

(foto) Mașina liderului Platformei DA, Andrei Năstase a provocat un accident rutier în Municipiul Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mașina folosită de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a fost implicată astăzi într-un accident rutier. Accidentul a avut loc la Bălți, cu puțin timp înainte de conferința în care a fost prezentat candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Bălți.

Potrivit martorilor, care ne-au expediat poze pe adresa de email a redacției, accidentul a avut loc în jurul orei 12.30, pe strada Ștefan cel Mare din Bălți, informează Ziarul Național.

Cetățeanul Ion Caraman, șoferul lui Andrei Năstase, ar fi lovit lateral un automobil Dacia. Martorul care a trimis pozele spune că de vină ar fi șoferul lui Andrei Năstase, care se afla la volanul autoturismului Mitsubhisi Grandis, cu numărul de înmatriculare CMZ 289.

Sursa citată a mai adăugat că în acel moment Andrei Năstase nu era în mașină, în schimb alături de șofer se afla vicepreședintele PDA, Alexandru Slusari.

Solicitat de jurnaliști, Alexandru Slusari a recunoscut că mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. „Asta s-a întâmplat la Bălți. Eu eram pasager. Din câte cunosc eu regulile circulației, de vină este celălalt șofer”, a precizat vicepreședintele PDA.

Poliția urmează să investigheze cazul și să decidă cine se face vinovat de producerea accidentului.

loading...

Comments are closed.