Lifestyle

FOTO // Măsuri inedite anti-COVID-19. Cum au fost întâmpinați elevii unui liceu din Chișinău de 1 septembrie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru elevii Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din capitală, cât și pentru mulți alții din Chișinău, acest an a început neobișnuit. Astfel, ajunși la poarta liceului, copiii au descoperit indicatorii căilor de acces pentru fiecare clasă, iar la intrare elevilor li s-a măsurat temperatura corpului. De asemenea, aceștia au purtat măști de protecție, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

„Holurile sunt încărcate de informaţii, iar pe jos indicatoarele te petrec până în clasă. Fiecare clasă are traseul său”, a menționat într-o postare pe o rețea socială Elena Vorotneac, consilieră la Primăria Municipiului Chișinău.

Prin urmare, de acum încolo elevii vor fi ghidați de următoarele indicii: „Merg pe traseul stabilit”, „Mă salut cu colegii de la distanţă”, „Ne împărtăşim impresiile şi experienţele din această vară, dar nu uităm să păstrăm distanţa”.

Potrivit consilierei, fiecare elev are locul său prestabilit, distanţa fiind între ei conform instrucţiunilor. Mai mult, în acest an elevii nu au participat la careul solemn și au venit fără flori.

Citește și: FOTO // Astăzi e sărbătoare în familia lui Sergiu Sîrbu. Fetița deputatului a mers în clasa I

loading...

Comments are closed.