Alte știri

FOTO // Medicul Mihai Stratulat a ajuns în scaunul cu rotile. Ar fi avut un accident în timpul vacanței

Pinterest LinkedIn Tumblr

Medicul care încă în luna iulie a criticat dur decizia autorităților de a menține închise grădinițele – Mihai Stratulat a ajuns în cărucior. Și nu acasă, dar fiind la odihnă undeva la mare.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Acum câteva ore el a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care îl înfățișează pe el cu familia la mare, doar că el se află în cărucior, scrie Sputnik.md

Citește și: IMPORTANT! Autoizolarea este obligatorie pentru persoanele care tranzitează Ucraina și România

„Toți pun poze de la odihnă, așa frumoase, pe plajă… Iaca am și eu niște poze de la odihnă: ieri și azi… Odihnă plăcută celor care se odihnesc, spor la munca celor care lucrează. Sănătate, tuturor”, a scris Mihai Stratulat.

Este evident că medicul a avut un accident ieri, în timp practica un sport extrem. Este vorba de Rafting, care înseamnă vâslirea pe ape repezi și care este un sport acvatic outdoor ce presupune coborârea pe râuri repezi de munte, cu bărci pneumatice, în echipe de două sau mai multe persoane. Exact asta și prezintă fotografiile pe care le-a încărcat medicul el pe Facebook.

Deși mulți internauți au încercat să afle ce i s-a întâmplat, Mihai Stratulat nu a dat un răspuns clar, dar a lăsat să se înțeleagă că are probleme de spate.

loading...

Comments are closed.