FOTO // Mii de persoane s-au adunat la acțiunea “Iubim Moldova”, organizată de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Fluturând drapele roșii și îmbrăcați în tricouri cu simbolurile și lozincile Blocului electoral al Comuniștilor și Comuniștilor, aproximativ 20 de mii de persoane s-au adunat în această dimineață la acțiunea “Iubim Moldova”.

Printre cei care participă la acțiune au fost observați și liderii Blocului: Igor Dodon, Vladimir Voronin, Zinaida Greceanîi, Vlad Batrîncea, deputații socialiști și alți membri PCRM-PSRM.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat toți patrioții Republicii Moldova, toți susținătorii statalității și ai independenței moldovenești, toți cetățenii cărora le pasă de viitorul țării noastre, să participe pe data de 4 iulie la Marșul și la mitingul cu genericul „Iubim Moldova”. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a scris pe rețelele de socializare.

Marșul a început 10:00, de la Academia de Științe, iar mitingul va avea loc la ora 11:00, în fața Parlamentului RM.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, persoane mergând şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, drum şi text care spune „LIVE 1 LIVE // Acțiunea "lubim Moldova" organizată deBlocu electoral al Com... Radio Europa Liberă Moldova”Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, în aer liber şi text care spune „LIVE 53”Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, în aer liber şi monumentAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, drum şi text care spune „LIVE 1 LIVE // Acțiunea "lubim Moldova" organizată deBlocu electoral al Com... Radio Europa Liberă Moldova”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share