Alte știri

(Foto) Milionarul Gabriel Stati i-a dăruit un Mercedes de lux Anastasiei Fotachi! Reacția fotomodelului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Milionarul Gabi Stati, se pare că, atunci când iubește, nu se uită la bani, or cel puțin asta demonstrează darurile pe care le face. El i-a dăruit iubitei sale, modelul Anastasia Fotachi, un automobil de lux, informează SHOK.md.

Sâmbătă-seară, în timp ce se afla într-un local din inima capitalei, Anastasia a fost surprinsă de iubit, iar acum va putea fi văzută prin oraș la volanul unui Mercedes. „Uraaaaaa! Mulțumesc, iubireee”, a scris Anastasia pe Instagram.
Iubirea constă în bani, Milionarul Gabriel Stati i-a dăruit un Mercedes de lux Anastasiei Fotachi, reactia fotomodelului, vedete moldova, stati si fotachi, oameni celebri chisinau
Amintim că, Gabi Stati (42 ani) și Anastasia Fotachi (23 ani) sunt împreună de ceva vreme, iar confirmarea relației lor a venit ieri, prin imaginile de pe rețelele de socializare. Stati este divorțat și are trei copii.
Milionarul Gabriel Stati și modelul Anastasia Fotachi au fost surprinși împreună la un botez, fotomodele moldova, oameni celebri chisinau, anastasia fotachi si gariel stati, oameni de afaceri
loading...

Comments are closed.