(foto) Ministrul Sănătății recunoaște că NU are nici o intenție să se ocupe de spitalul rural din Cărpineni

ala nemerenco, alianta pas psrm, alianta acum psrm, guvernul sandu, maia sandu prim-ministru, ministerul sanatatii, ministerul protectiei sociale, spitale inchise, spital carpineni inchis

Ministrul Sănătății, Protecției Sociale și a Familiei, se pare că nu prea are timp de spitalul din Cărpineni, într-o discuție privată, aceasta spune că nu are și nici nu a avut intenții și timp să se ocupe de spitalul rural din localitatea Cărpineni, raionul Hîncești.

O persoană care a ales să rămână anonimă, ne-a trimis o convorbire privată cu ministrul Sănătății, Protecției Sociale și a Familiei. În cadrul acesteia, Ala Nemerenco a spus că cei de la Cărpineni au întrecut măsura. “Primesc de la 6 dimineața până la 2 noaptea sunete cu referire la spital, de parcă este cel mai important lucru în sistemul sănătății”. se “plânge” ministrul în discuția privată.

Totodată, aceasta a ținut să repete că nici timp și nici intenții nu a avut aceasta să se ocupe de spitalul rural din Cărpineni.

Spitalul din Cărpineni, raionul Hâncești, a fost închis la data de 31 iulie, deoarece nu ar îndeplini standardele de bază de evaluare și acreditate pentru spitale, potrivit unui document al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Acest lucru a nemulțumit locuitorii din Cărpineni, dar și din satele din apropiere.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share