Politic

(foto) Minte de liberal! A scris în cartea de condoleanțe: „TRĂIASCĂ Regele Mihai I”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Membrii Partidului Liberal au participat în perioada 13-14 decembrie curent, la evenimentale dedicate înmormântării Majestății Sale, Regele Mihai I al României. Doar că vizita liberalilor a fost un mare fiasco!

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal, Ionel Pușcaș, s-a lăudat într-o postare pe facebook, cu mesajul lăsat în cartea de condoleanțe a Regelui Mihai I, care a decedat pe data de 5 decembrie „Trăiască Regele Mihai I.

A gafat și președintele PL, Mihai Ghimpu. Acesta a indicat în mesajul lăsat în cartea de condoleanțe, data de 14 decembrie, 2007. Iar mai jos este și mesajul lui Dorin Chirtoacă, care deja a indicat anul 2017.

Presa din România a scris că vizita liberalilor la ceremonia funerală a Regelui Mihai a fost o sfidare.

Sfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri și zâmbete la funeraliile Majestății Sale„, este titlul articolului semnat de B1.ro.

Sfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Mai mulți membri ai Partidului Liberal din Republica Moldova, prezenți la funeraliile Regelui Mihai de la Castelul Peleș, au găsit de cuviință să-și facă selfie-uri, cu zâmbete largi pe față, pe care le-au postat apoi pe Facebook. Printre aceștia se numără, Corina Fusu, Alina Zotea, Valeriu Munteanu și Roman Boțan.„, a menționat sursa citată.

Alina Zotea a declarat pentru Realitatea.md că fotografia nu a fost făcută la Peleș și că a fost postată din greșeală pe rețeaua de socializare.

Doamna Fusu a făcut o greșeală. Presa greșește atunci când face acuzații nefondate. Pe pagina mea de Facebook puteți găsi doar fotografii oficiale care sunt postate și de către Casa Regală. Nu zâmbesc și nu manifest vreun semn de bucurie. Este și video de la eveniment.„, a declarat Alina Zotea.

Ulterior Corina Fusu a șters pozele de pe facebook.

 

loading...

Comments are closed.